• slider-01
 • slider-02
 • slider-03
 • Slider-04

Centre Mèdic Sant Jordi

El Centre Mèdic Sant Jordi es va fundar fa més de 30 anys i des de llavors ha crescut, millorat i ampliat els seus serveis, prestacions i instal·lacions.

En l'actualitat el Centre Mèdic Sant Jordi disposa d'un quadre facultatiu format per 3 metges i un psicòleg altament qualificats dedicats a l'atenció personalitzada, gestió i administració del centre. Estem situats a l'Avinguda Gran Via de les Corts Catalanes 220 (Barcelona), disposem de les més modernes i acollidores instal·lacions i estem situats a prop de la Direcció General de Trànsit en una zona de fàcil accés i amb múltiples possibilitats d'ús de transport públic i aparcament gratuït.

Al Centre Mèdic Sant Jordi disposem de més de 200 metres quadrats d'instal·lacions, amb 3 consultes que abasten la totalitat de les especialitats necessàries per a oferir un servei mèdic complet.

Tramitem tot tipus de permisos i expedim certificats oficials, tot això en unes modernes sales adaptades a aquesta finalitat.

Disposem de serveis de medicina general, medicina esportiva, serveis de psicologia, analitzador quàntic, dietes alcalines.

Missió

La missió del Centre Mèdic Sant Jordi és oferir serveis especialitzats als pacients que dipositen la seva confiança en nosaltres, prestant una assistència personalitzada amb la millor tecnologia i qualitat i d'una manera eficient i eficaç. Per a això, comptem amb la implicació i compromís de tot el personal del Centre Mèdic Sant Jordi.

Visió

El Centre Mèdic Sant Jordi vol ser un centre de referència assistencial pel nostre compromís amb el pacient i consolidar-nos com un grup professional a la zona de Barcelona.

La cerca de la millora de resultats i la preocupació permanent en la innovació tecnològica, ens porta a la formació contínuada dels nostres col·laboradors per potenciar els recursos humans i fer d'ells els millors professionals.

Valors

Els valors que caracteritzen al Centre Mèdic Sant Jordi, giren entorn a la cura de tots els nostres clients, sent aquest el nucli d'actuació dels professionals que formen part de l'organització. La nostra identitat es basa en:

 • Orientació al Client.
 • Orientació a la Qualitat.
 • Iniciativa i Millora Contínua.
 • Compromís.

Dra. Lydys Briceño

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Col·legiada # 47889

Títol de metge cirurgià (ULA - Veneçuela)

Postgrau en medicina intensiva

Experiència de més de 15 anys a la cura de pacients crítics

 • Medicina General.
 • Analitzador quàntic, diagnòstic de valors de nutrients, minerals, vitamines i fitonutrients, per mantenir una bona salut.

Lourdes Cano López

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Col·legiada # 7605

Llicenciada en Psicologia clínica per la UB

Formació en Teràpia Familiar Sistèmica

Habilitació en mediació

 • Psicologia
 • Reeducació de dislèxies i dificultats en l'aprenentatge
Promoció 1
Promoció 2
Promoció 3

1 hora de parking gratuito para nuestros clientes

Disfruta de Belleza y Bienestar

Tratam. Faciales, desde 50€

Bonos Corporales, desde 100€

Masajes Relajantes, desde 25€

Dirección

Horario

Teléfono

Correo